Шампионът от Уимбълдън Новак Джокович продължава с добрите си игри

...
Шампионът от Уимбълдън Новак Джокович продължава с добрите си игри
Коментари Харесай

Джокович направи победен преход към сезона на твърди кортове

Шампионът от " Уимбълдън " Новак Джокович продължава с положителните си игри напоследък, откакто се класира за втория кръг на шампионата в Торонто " Роджърс Къп ".

Сърбинът, който е четирикратен победител в конкуренцията, се наложи с 6:3, 7:6(3) над " щастливия губещ " от квалификациите Мирза Башич от Босна и Херцеговина, който размени час преди началото на мача корееца Хьон Чун, който към момента се възвръща от контузия.

За Джокович това бе първи мач след триумфа в Лондон през предишния месец, само че сърбинът по този начин и не попадна в действителна заплаха в хода на целия мач, който продължи тъкмо 90 минути.

A winning start in Toronto for @DjokerNole!

Tops LL Basic 6-3 7-6(3).#RogersCup pic.twitter.com/vZMeWdZ1mD
— Tennis TV (@TennisTV) August 7, 2018 Към втория кръг продължава и швейцарецът Стан Вавринка, който надви над поставения под номер 16 в схемата Ник Кирьос (Австралия) с 1:6, 7:5, 7:5. В идващия кръг Вавринка ще играе с унгареца Мартон Фучович.

С шампионата завърши обаче различен от любимците - японецът Кей Нишикори, който отстъпи с 5:7, 1:6 пред холандския ас Робин Хаасе.

Италианецът Фабио Фонини, подложен под номер 14 в главната скица, се класира за втория кръг след победа с 6:4, 6:4 над американеца Стийв Джонсън.

Място в третия кръг на шампионата пък откри Марин Чилич. В напълно хърватски конфликт Чилич се наложи с 6:3, 3:6, 6:1 над Борна Чорич и за момента дружно с Григор Димитров са единствените двама тенисисти, обезпечили си място измежду осминафиналистите в конкуренцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР