Шампионът на WBA в категория супер петел (до 55,33 кг)

...
Шампионът на WBA в категория супер петел (до 55,33 кг)
Коментари Харесай

Ригондо: Боб Арум допусна грешка, Ломаченко ще бъде свален

Шампионът на WBA в категория супер петел (до 55,33 кг) Гийермо Ригондо (17-0, 11 КО) счита да покаже същинските си благоприятни условия и да унищожи Васил Ломаченко (9-1, 7 КО), когато двамата се един против различен на боксовия кръг на 9-ти декември в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

Кубинската звезда ще се придвижи с две категории нагоре, с цел да оспори купата на Ломаченко в категория супер перо (до 58,96 кг).

Гийермо Ригондо също счита, че успеха му над Ломаченко ще бъде голям удар за Боб Арум и неговата компания (представителите на Лома).

"Това ще бъде голям удар за тях, не знам по какъв начин Боб Арум остави Ломаченко да се бие с мен. Той най-вероятно счита, че Ломаченко може да ме победи, само че е направил голяма неточност. Той не знае, че ще последва ориста на Нонито Донайре ", съобщи Ригондо.

"Много хора ще бъдат сюрпризирани от физическото ми положение. Засега това е загадка, само че всеки ще го види в деня на кантара. Никога не съм отделял толкоз доста време върху физическата ми подготовка ", добави Гийермо Ригондо.

"Няма различен боксьор на тази планета, който да търси борбите като мен, и да бъде избягван като мен. След като победих Нонито, всички започнаха да ме заобикалят. Представете си както ще стане, откакто победя Ломаченко. Имената не значат нищо и аз ще потвърдя това на 9-ти декември. Да видя какво ще кажат критиците тогава ", приключи Ригондо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР