Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в средна категория Майкъл

...
Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в средна категория Майкъл
Коментари Харесай

Биспинг за съдебното дело срещу него: Пълни глупости

Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в междинна категория Майкъл Биспинг съобщи, че във Върховния съд в Калифорния няма никаква подадена тъжба против него.

19-годишен младеж твърди, че Биспинг го нападал във фитнес зала (24 Hour Fitness) в Анахайм, Калифорния, на 31-ви юли. Антонио Георгакопулос споделя, че Биспинг го хванал за врата и го задушил за "две до три секунди ". След този случай младежът е трябвало да посети експерт, тъй като имал мощна болежка в гърлото, се споделя в жалбата.

"Пълни нелепости ", съобщи малко и ясно Биспинг.

В делото също по този начин са посочени и UFC, WME-IMG (компанията-майка на UFC) и фитнес залата, в която е станал случая.

"Дори не съм получил някакви документи. Те съдят мен, UFC, фитнес залата и WME-IMG. Това е смешно, поисквам им шанс. От това, което съм чел до в този момент, има доста, доста несъгласия. Очевидно е, че това е правосъдно дело, по този начин че не желая да споделям прекалено много, само че мога да кажа, че това грам не ме тревожи и не е правилно ", съобщи Биспинг.

Биспинг, 38-годишен, ще пази купата си против Джордж Сен Пиер в UFC 217 на 4-ти ноември в "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк. Това ще бъде едно от най-големите събития на UFC за годината. Биспинг счита, че делото съзнателно е подадено тъкмо в седмицата преди събитието.

"Кажете ми по какъв начин става по този начин. Това се е случило преди месеци. Изглежда доста, доста тактически ход. О, да подадем жалбата една седмица преди най-голямата борба в живота му и да потърсим съглашение. Вече споделих прекалено много. Добра работа ", приключи Биспинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР