Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър е предложил

...
Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър е предложил
Коментари Харесай

Уайлдър предложи 50 милиона долара на Джошуа


Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър е предложил 50 милиона $ на Антъни Джошуа за мач сред двамата, с който ще бъде избран безспорен международен първенец в тежка категория.

Уайлдър е предложил на съперника си делба 50/50 от приходите от конфликта, като 50 милиона $ са сигурни за британеца, само че е дал краен период до среднощ през днешния ден на Джошуа и екипът му да отговорят. Промоутърът на Ей Джей Еди Хърн е в Ню Йорк, с цел да договаря с екипа на Уайлдър и удостовери, че е получил сходна оферта. "Получихме имейл от Уайлдър, който желае писмен отговор от нас до на следващия ден. С цялото ми почитание към него, нямам доверие, че той има 50 милиона $. Ако ни изпратят действителни документи и контракт с спомагателни елементи по какъв начин тези пари ще бъдат обезпечени, несъмнено ще подходим съществено към предлагането. Имам среща в петък, тъй че дано забележим какъв брой действително е това", разяснява Хърн.

Преди време Джошуа предложи на Уайлдър 12,5 милиона $ за евентуален мач сред двамата, само че американецът отхвърли офертата. Ако се стигна до сделка сред двете страни, мачът ще се състои сред септември и декември тази година и съвсем несъмнено ще бъде във Англия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР