Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Тайсън Фюри

...
Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Тайсън Фюри отказа да се подиграва за загубата на Антъни Джошуа

Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Тайсън Фюри отхвърли опцията да се подиграва за загубата на Антъни Джошуа, който бе победен от Александър Усик и загуби трите си пояса на другите боксови федерации. Фюри следва да реализира трилогията си с Дионтей Уайлдър на 10 октомври, а при възможен триумф ще може да мисли за сплотяващ удел с Джошуа или Усик.

Тъй като сега дуелът Фюри - Джошуа е под въпрос, Циганския крал изрази съжалението си, че евентуално може да загуби опцията за голям хонорар от английския двубой в “кралската дивизия”.

“Надявах се Джошуа да завоюва борбата им, само че той не можа. Причините не са моя работа. Гледах дуела и мога да кажа, че бях доста отчаян от загубата му. В момента мисля само за това по какъв начин да победя Уайлдър, като за мен той е най-опасният боксьор в тежка категория.

Според мен Уайлдър ще победи с лекост и Джошуа, и Усик, и който и да е различен в дивизията. Единствено мен не може да победи.

Съветът ми към Джошуа за реванша е да се придържа към нещата, които знае по какъв начин да прави. Да настава напред и да не стопира да опитва удари.

Не съм подобен човек да ритвам някого, до момента в който е паднал на земята. Това не е стилът ми. Обичам да се заяждам с хора, които се оправят добре, които са доста сполучливи в попрището си. Няма да наскърбявам човек, който евентуално не се е чувствал по-зле в живота си и евентуално е прочувствено неустойчив след такава огромна загуба при толкоз дълга надмощие.

Усик си свърши работата, а в този момент Джошуа би трябвало да направи същото”, сподели Фюри, представен от Военновъздушни сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР