Шампионът на Косово – Балкани, спечели първия квалификационен мач с

...
Шампионът на Косово – Балкани, спечели първия квалификационен мач с
Коментари Харесай

Лудогорец падна с 2:0 в Прищина

Шампионът на Косово – Балкани, завоюва първия квалификационен мач с родния отличник Лудогорец, откакто победи българския отбор с 2:0 на „ Фадил Вокри “ в Прищина. Разградчани имаха съществени съмнения в играта си в срещата с „ оранжевите “, за които резултатът откри Меритон Кореница в добавеното време на първата част, предава Гонг. 

Кендрим Зюба удвои актива на домакина в 55-ата, с цел да оформи крайното 2:0 в Прищина. В края на срещата Доминик Янков от „ орлите “, който се появи като запаса, уцели гредата на противника, само че Лудогорец не съумя да вкара попадение в първия епизод от двата сред двата тима. Ответната среща в Разград е идната сряда, като Лудогорец ще би трябвало да търси триумф с най-малко два гола, с цел да успее да прати срещата към продължения или дузпи. Безспорен факт е, че в историята на косовския отбор това е най-престижният резултат, който в миналото са записвали в европейските клубни шампионати.

Освен резултата, неприятната вест за Ивайло Петев и щаба му след срещата беше, че Аслак декор Витри напусна с травма през първото полувреме.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР