Шампионът на Кипър Аполон (Лимасол) се наложи с 1:0 в

...
Шампионът на Кипър Аполон (Лимасол) се наложи с 1:0 в
Коментари Харесай

Аполон настигна лидера в Кипър, Илиан Илиев остана на пейката

Шампионът на Кипър Аполон (Лимасол) се наложи с 1:0 в дербито с Анортозис и излезе на второ място в класирането, отстъпвайки единствено по голова разлика на приятната изненада Пафос. Българският национал Илиан Илиев попадна в групата на отбора за първи път, откакто се възвърне от травмата си, само че не влезе в игра. 

Йоанис Питас беше огромният воин за Аполон. Той донесе триумфа на гостите с попадение в 65-ата минута. Нападателят се разписа с глава след центриране от корнер. Малко по-късно Питас още един път прати топката в мрежата на Анортозис, само че попадението му беше анулирано поради засада. 
 Илиан Илиев е подготвен да се завърне в игра Илиан Илиев е подготвен да се завърне в игра
Аполон записа първа победа от един месец насам. В този интервал тимът направи две равенства в шампионата и позволи две провали в груповата фаза на Лигата на конференциите. 

В другия дуел през днешния ден АЕЛ Лимасол надделя с 1:0 Омония (Никозия) и се измъкна от последното място в класирането. Успеха на домакините донесе Джаред Хаса в 38-ата минута, а преди този момент Бруно от Омония пропусна дузпа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР