Шампионът на Италия Наполи допусна тежко поражение при гостуването си

...
Шампионът на Италия Наполи допусна тежко поражение при гостуването си
Коментари Харесай

Шампионът Наполи на колене в Торино, Лацио продължава с възхода си

Шампионът на Италия Наполи позволи тежко проваляне при гостуването си на Торино от 19-ия кръг на Серия А. Така партенопеите паднаха до деветото място във краткотрайното класиране с 28 точки, до момента в който „ биковете “ са десети единствено с една по-малко.

Първото полувреме бе равностойно, а в края му Торино излезе напред в резултата. В 43-ата минута Дуван Сапата показва отличен взор върху играта и откри Арналдо Санабриа, който стреля невъзмутимо в долния ляв ъгъл за 1:0.

Наполи остана с човек по-малко в 50-ата минута, когато Паскуале Мацоки получи пряк червен картон. Мацоки, който бе притеглен от Салернитана, дебютира за първенците, появявайки се на терена единствено четири минути по-рано, при започване на второто полувреме.

Торино се възползва от численото си предимство и в 52-рата минута осъществя второ попадение. Сапата се регистрира с втора асистенция, намирайки Никола Влашич, който с безмилостен удар в долния десен ъгъл не остави шансове на Пиерлуиджи Голини – 2:0.

В 66-ата минута интригата в срещата завърши с трето попадение за „ биковете “. Валентино Лазаро центрира от ъглов удар, а във въздуха най-съобразителен бе Алесандро Бонджорно, който с глава прави топката в горния ляв ъгъл, оформяйки крайното 3:0 за Торино.

Лацио реализира скъп триумф с 2:1 като посетител на Удинезе в различен дуел от кръга и по този метод излезе на 6-ото място във краткотрайното класиране с 30 точки.

Успехът за „ орлите “ пристигна след голове на Лука Пелегрини и Матиас Весино, до момента в който за Удинезе, който е 16-и със 17 точки, вкара Уолъс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР