Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, е определил

...
Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, е определил
Коментари Харесай

Белингам си остава цел №1 за Реал, но и Ливърпул няма да се откаже

Шампионът на Испания и Европа - Реал Мадрид, е определил звездата на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, за собствен приоритет номер едно за лятото. „ Лос Бланкос “ в идеалния случай биха желали да подпишат с дълготраен заместител на Карим Бензема, само че нито Килиан Мбапе, нито Ерлинг Халанд наподобява ще бъдат налични, тъй че целият им фокус ще се насочи към Белингам, твърди AS.

Изданието разкрива, че британският национал ще бъде основният състезател, който да приключи новата халфова линия на „ белите “. Белингам към този момент знае, че е в Мадрид имат съществени планове за него и, че те ще изпратят своето предложение още преди края на сезона- На „ Сантиаго Бернабеу “ са уверени, че процесът ще бъде къс и приемлив за всички страни.

AS обаче добавя, че ще има една спънка пред прехвърлянето на Белингам - Ливърпул. Двата тима се срещнаха в последния край на Шампионската лига и ще го създадат още веднъж на 1/8-финалите този сезон. Миналото лято „ алените “ се надпреварваха с Реал Мадрид за Мбапе, макар че нападателят подписа нов контракт с Пари Сен Жермен. Сега Ливърпул стои на пътя на „ кралете “ да подпише и с Белингам, който е отпред в листата на мениджъра Юрген Клоп.

Решителността на мърсисайдци да вземат Белингам съставлява проблем за Реал. Първо, като множеството други клубове от Висшата лига, те имат икономическата мощност да привлекат полузащитника, до момента в който Клоп има и съдружници в Дортмунд, които да наклонят везните в негова изгода. Едва ли е изненадващо, че Клоп е толкоз уважаван на „ Сигнал Идуна Парк “, откакто оказа помощ на „ вестфалци “ да завоюват два пъти Бундеслигата, Купата на Германия, два пъти Суперкупата, както и ги изведе до финала в Шампионската лига, който беше изгубен от Байерн. За Белингам ще бъде и спомагателен плюс да играе още веднъж в родната си страна, добавя изданието.

Real Madrid's priority this summer is...
— AS USA (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР