Шампионът на България Лари Луполоувър спечели кратката програма при мъжете

...
Шампионът на България Лари Луполоувър спечели кратката програма при мъжете
Коментари Харесай

Шампионът на България Лари Луполоувър спечели кратката програма при мъжете в Румъния

Шампионът на България Лари Луполоувър завоюва късата стратегия при мъжете на интернационалния шампионат по фигурно пързаляне в Отопени (Румъния). Американецът, който се състезава за България, получи оценка от 61.44 точки. При дамите най-хубавата българска състезателка Александра Фейгин е на трето място в късата стратегия с оценка от 61.67 точки. Начело е Лукреция Бекари (Италия) с 63.01, а втората позиция заема Ясмин Кимико Ямада (Швейцария) с 62.03 точки.

Още две българки вземат участие в конкуренцията - Кристина Григорова е седма с 42.85 точки, а Симона Господинова заема осмото място с 41.25 точки.

При юношите Филип Каймакчиев е втори след късата стратегия с 29.44 точки, а при девойките Елена Димитрова и Мария Ставрева заемат надлежно 9-о място с 34.87 точки и 12-о с 24.67 точки. Волната стратегия е на следващия ден.

В категория аdvanced Novice Girls отпред след късата стратегия е българката Киара Хрстова с 37.60 точки, следвана от сънародничката си Марина Николова с 29.17 точки. В същото време, на шампионата " Торун къп " в Полша българската фигуристка Мария Левушкина се класира на втора позиция в късата стратегия при девойките. Тя беше оценена за осъществяването си с 53.50 точки. Начело е Милана Рамашова (Беларус) с 54.88 точки, а волната стратегия е по-късно довечера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР