Шампионът Лудогорец излиза днес от 18,45 часа срещу новака Арда

...
Шампионът Лудогорец излиза днес от 18,45 часа срещу новака Арда
Коментари Харесай

Лудогорец може да направи поредна крачка към титлата

Шампионът Лудогорец излиза през днешния ден от 18,45 часа против новака Арда на стадиона в парк " Лаута " в Пловдив в отсрочен мач от 23-ия кръг на efbet Лига. " Орлите " са на 3 победи от продобиване на девета поредна купа и нямат право на разпределяне против Арда.
 Обявиха съдията на Арда - Лудогорец В състава на домакините има много проблеми, като най-острите са на вратарския пост. С травми са и тримата вратари на Арда - Иван Караджов, Николай Банков и Месут Юсуф. Така се чака като титуляр да стартира юношата Лъчезар Йорданов, а някои всред тримата да е на скамейката. Извън сметките на треньора Николай Киров е и халфът Емил Мартинов, който е осъден, както и на контузения Мартин Костаинов. Аут е и Светослав Ковачев, чийто права се държат от Лудогорец.
 Арда с значима информация за мача с Лудогорец
Гостите също имат своите проблеми. Двубоят пропуща Вандерсон, който е осъден. Именно бразилецът се регистрира с асистенция при триумфа над Левски на " Герена " през отминалия уикенд. Титулярният нападател Клаудиу Кешерю е с лека контузия и евентуално ще стартира от скамейката. Добрата вест за треньора Павел Върба е положението на капитана Светослав Дяков, който се възвръща. Преди този мач Арда е в отрицателна серия от седем мача в шампионата без победа, до момента в който Лудогорец не познава загубата към този момент в 29 следващи срещи.
Вероятни сформира:
Арда: Йорданов, Кръстев, Стоев, Крумов, Леони, Руменов, Ховсепян, Коконов, Делев, Мартинс, Василев.
Лудогорец: Ренан, Недялков, Терзиев, Григоре, Икоко, Анисе, Баджи, Жоржиньо, Каули, Чибота, Шверчок.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 23 кръг, сряда 10 юни  Арда (Кърджали) 18:45предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР