Шампионът гостува на в среща от 22-ия кръг на на

...
Шампионът гостува на в среща от 22-ия кръг на на
Коментари Харесай

Уеска - Реал М, шампионите с двама вратари на пейката

Шампионът гостува на в среща от 22-ия кръг на на Ла Лига. Двубоят стартира в 17:15 часа.

По-рано през сезона “белите” съкрушиха този противник с 4:1 вкъщи, само че арагонци не са за подценяване на собствен терен, тъй като съумяха да спрат - 0:0.

Отборът на към този момент е на 10 точки от водача и сега води борба с за втората позиция. По-рано денем отборът понесе удар, защото капитанът беше опериран и ще отсъства към 6 седмици. Аут са и още няколко футболисти, измежду които и. При това състояние Зизу няма доста варианти по отношение на стартовите 11., и са титуляри, а на пейката има единствено четирима полеви футболисти, от които двама са на по 20 години, както и двама вратари.

Our starting XI! |
— Real Madrid C.F. (@realmadriden)
Уеска е с едвам две победи в шампионата до момента, само че втората пристигна преди седмица - 3:1 против. Домакините залагат на скица с трима в отбрана. Най-резултатният им състезател, който до момента има 6 попадения и не е пропуснал нито една среща в Ла Лига, ще работи в предни позиции в тандем с опитния.

ALINEACIÓN | Ya tenemos el once que dentro de una hora saltará al césped de El Alcoraz.

¡Repetimos la misma alineación que nos dio el triunfo la pasada jornada!
— SD Huesca (@SDHuesca)
Съставите:
УЕСКА: Алваро, Сиовас, Пулидо, Силва, Мафео, Рико, Думбиа, Сеуан, Галан, Мир, Оказаки

РЕАЛ МАДРИД: Куртоа, Одриосола, Начо, Варан, Менди,, Кроос, Модрич, Винисиус, Асенсио, Бензема Ла Лига 22 кръг, събота 6 февруари  Уеска 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР