Шампанско, подаръци и отлично настроение превърнаха вечерта в изключително събитие

...
Шампанско, подаръци и отлично настроение превърнаха вечерта в изключително събитие
Коментари Харесай

Топ специалисти разкриха тайните на отличната визия на Празника на красотата в Гранд Хотел и СПА Приморец

Шампанско, дарове и чудесно въодушевление трансфораха вечерта в извънредно събитие за бургаските дами

Моментите, които дамите открадват за себе си от безкрайните ежедневни задания, са безпределно скъпи. Затова, предколедно на 14 декември, Гранд Хотел и СПА Приморец подари на красивите девойки на Бургас цяла блестяща празнична вечер, цялостна с изненади, шампанско, дарове и чудесно въодушевление.

Тайните на безупречната визия разкриха експертите на СПА център "6th Sense. " Те споделиха новаторски процедури, артикули, ноу-хау от света на хубостта - сияйна и здрава кожа с Веселина Уайт и Guinot; безукорен маникюр с Антония Василева; красива и здрава коса с Ксения Вълева и Kerastase; уравновесени и високоефективни хранителен и двигателен режим със Стилян Игнатов; съвършеният елементарен за полагане гръмък грим с Наталия Атанасова и HOT makeup. Бяха показани и преимуществата на йогата и водна гимнастика. Инструктор в тези две посоки в "6th Sense " e Надежда Колева.

Вечерта модерираше ловко занимателната и лъчезарна Владина Цекова. Прическата и грима ѝ се "случиха " пред публиката в хода на вечерта, посредством нагледна проява на екипа на СПА център "6th Sense ". Той сподели, че поверена на точните хора, съвършената, изискана визия лишава безусловно минути. Това преимущество работи изключително мощно в интерес на ангажираните работещи дами, за които времето е доста скъп запас.

Част от изненадите на вечерта, бе представянето на бутиковите елегантни рокли на SHERRI HILL и PRONOVIAS. Тоалетите са подобаващи за специфични мотиви и са същински творби на изкуството, подчертаващи хубостта на всяка дама, по-ефектно от вълшебната пръчица на приказна фея-кръстница.

След презентационната част, пристигна време за премиите. Освен подаръците за всеки посетител, пет дами завоюваха и спомагателни изкушаващи блага от СПА център "6th Sense ". Накрая, задушевните диалози, усмивките, смеха дълго продължаваха да отекват в празнично украсената елегантна лаундж зона на Гранд Хотел и СПА Приморец.

"Весели празници, благи дами - на вас и вашите фамилии. И до идващия път! Винаги сте добре пристигнали при нас " - бе пожеланието на екипа на СПА център "6th Sense " отпред с доктор Светла Шопова и 5-звездния хазаин на изисканата вечер. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Промените в климата привлекли нови типове птици в Атанасовското е...12:04 / 15.12.2017 Броени дни остават до първата премия от лотарията с касови бележ...11:32 / 15.12.2017 Дядо Коледа награди децата от Театрална школа " Детско царство " 11:25 / 15.12.2017 Ето какъв брой са приходите от нощувки през октомври в Бургаско11:16 / 15.12.2017 " Бургасбус " завоюва премия за шеф на годината10:20 / 15.12.2017 Млад водач подмятна 20 лева на служители на реда, с цел да не му пишат акт. П...09:38 / 15.12.2017
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [25] Новини от през вчерашния ден [37] « Декември 2017 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Саниран за 3 млн. лева блок в Бургас протече! При дъжд обстановката е бедствена!10:17 / 13.12.2017

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР