Шакира, която наскоро сложи край на връзката си с Жерар

...
Шакира, която наскоро сложи край на връзката си с Жерар
Коментари Харесай

Шакира забрави Пике: Това ли е новият мъж в живота ѝ?

Шакира, която неотдавна постави завършек на връзката си с Жерар Пике, очевидно превъзмогва раздялата по-лесно, в сравнение с допускаха всички. Горещата певица бе видяна да сърфира с нов мъж край плажовете на Кантабрия в Испания.

45-годишната колумбийска певица за следващ път сподели безупречната си фигура в черно-червен неопренов костюм. Колумбийката се наслаждаваше на слънцето и водата в Испания в компанията на двете си деца Саша и Милан. Феновете обаче бяха удовлетворени да видят, че Шакира наподобява щастлива и във форма макар разтърсванията в персоналния ѝ живот.

Свежият тип на лицето ѝ накара мнозина да се запитат дали красавецът до нея не е новият ѝ обичан? Предстои да разберем, написа woman.bg

Една от най-сладките звездни двойки се разпадна преди към месец. Оттогава се спрягат какви ли не версии за края на връзката сред горещата певица и футболиста. Докато за най-разпространената причина се сочи трети човек, а точно жена, с която Пике е имал връзка, то не липсват и спекулации, че двамата са имали финансови проблеми и Шакира е отказала да даде заем на бащата на децата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР