Шакира и Жерар Пике се разделиха след десетилетна връзка и

...
Шакира и Жерар Пике се разделиха след десетилетна връзка и
Коментари Харесай

Шакира и Пике имат общо 380 милиона евро, ще делят само 10

Шакира и Жерар Пике се разделиха след десетилетна връзка и незабавно принудиха таблоидите да заловен моливите и да изчислят подялбата на общото им благосъстояние. Състоянието на певицата възлиза на съвсем 300 милиона евро, до момента в който Пике има активи на стойност към 80 милиона евро. Липсата на брак значи, че тези числа ще останат непроменени.

Имотите, закупени от двойката преди да се съберат, също няма да бъдат делени. Колумбийската певица има имение в Маями на стойност към 13 млн. евро, а футболистът има триетажна къща в центъра на Барселона, оценена на 4,5 млн. евро.

Основният въпрос към подялбата е обвързван с капитала и парцелите, които двамата са придобили по време на връзката си. Те също по този начин ще би трябвало да се спогодят и за попечителството над двете им деца Саша и Милан. Според " Информалия " двамата към този момент са наели юристи, които да пазят ползите им. Двойката купи къща през 2012 година в влиятелния квартал Есплуге де Льобрегат на стойност 4,5 млн. евро. По-късно, през 2015 година двамата се снабдиха с друга къща покрай " Камп Ноу ", за която похарчиха към 5 млн. евро. Това са единствените два парцела, закупени от тях през годините на връзката им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР