„Сгреших, не съм очаквал, че ще стане така. Имайте милост,

...
„Сгреших, не съм очаквал, че ще стане така. Имайте милост,
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест дядото, убил с чук сина си

„ Сгреших, не съм очаквал, че ще стане по този начин. Имайте благосклонност, желая да остана при бабата “

С тези думи 77-годишният Христо Присадов от пазарджишкото село Добровница се обърна към окръжните магистрати, които гледаха мярката му за неотклонение след изтеклите три дни арест, предава "Монитор ".

След това дядото прецизирал, че имал животни и нямало кой да ги гледа.

Христо си е признал виновността и какво е направил и разказал на проверяващите, че преди да удари с чук сина си Илия, по-младият мъж два пъти налетял да бие татко си и го блъснал в главата и рамото.

Възрастният мъж отишъл под сайванта и взел чука, като предизвестил наследника си, че в случай че продължава да го тормози и да го бие, ще го убие.

Той замахнал 2-3 пъти с чука, като последният удар се оказал съдбовен за 54-годишния Илия, който изпаднал в безпомощно положение.

След като умъртвил сина си Христо се изкъпал и изпрал облеклата си, измил и следите от кръвта по двора, което съгласно наблюдаващия прокурор по делото Димитрия Ганчева било сигурен знак, че се е опитал да прикрие действието си.

Затова обвинителят изиска най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Според юриста на обвинения синът е тормозил редовно родителите си и сестра си, която живее на втория етаж на бащината си къща.

В показанията си Христо Присадов декларирал, че той даже не е схванал, че синът му е умрял.

Дори се върнал да го завие, тъй като той макар многото удари към момента дишал.

Окръжните съдии постановиха “домашен арест “ по отношение на Присадов, като решиха, че няма заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение, поради възрастта му и болестта на брачната половинка му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР