СГП посочва, че той е записвал срещи на Петьо Еврото

...
СГП посочва, че той е записвал срещи на Петьо Еврото
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинение на Кристиян Христов, незаконно записвал Пепи Еврото

СГП показва, че той е записвал срещи на Петьо Еврото в продължение на пет години
 

Софийска районна прокуратура повдигна обвиняване на Кристиян Христов (формалният притежател на „ Изамет “, обвързван с аферата " Осемте джуджета " ) за нелегално потребление на особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация.

За интервала от 25.05.2018 година до 30.05.2023 година на разнообразни места на територията на София, обвиненият Кристиян Христов, без съответно позволение, което се изисква по закон, е употребявал особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация – закононарушение по чл.339а, ал.1 от Наказателен кодекс. 

В хода на следствието е открито, че Кристиян Христов е записвал срещи на обвиненият Петьо Петров - Еврото с разнообразни български жители и магистрати, предава btvnovinite.bg.

На Кристиян Христов е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 1000 лв., както и възбрана за овакантяване на рамките на страната.

Междувременно по същото досъдебно произвеждане обвиненият Петьо Еврото е разгласен за търсене посредством Интерпол и Шенгенската осведомителна система (ШИС).

Чрез ШИС e обявенo за търсене и детето на Петьо Еврото. Разследването по случая продължава.

Снимка: nova.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР