Сглобката скърцаше и по-рано. Тя крета, макар и трудно, и

...
Сглобката скърцаше и по-рано. Тя крета, макар и трудно, и
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Сглобката скърца, но макар и трудно крета

Сглобката скърцаше и по-рано. Тя крета, въпреки и мъчно, и от самото начало ѝ поставят пръчки в колелата Пеевски и Борисов.Това сподели за " Твоят ден " социологът Андрей Райчев.

Според него новото е, че Движение за права и свободи е влезнало във вътрешна промяна и механично поддържат външна интензивност, изграждайки облик на Пеевски. През май или юни ще има ново земетресение, тестване за обединението - тогава са евроизборите. Идеята на Движение за права и свободи е водачът да е етнически българин, с цел да се избегне турско въздействие. 

От своя страна Димитър Ганев счита, че партиите в сглобката нямат политически интерес да излязат от нея.

" При догадка за предварителни избори съдружните сътрудници ще бъдат с по-малко представители в изпълнителната власт. ГЕРБ не могат да ръководят с Движение за права и свободи и " Възраждане ". Няма опция на сегашната управническа настройка. Ще следим вътрешна борба в сглобката при възможна обстановка, която ще допуска избори. Движение за права и свободи се стреми да взе участие все по-дейно във властта, това ще бъде отражението на промяната на властта в партията ", разяснява той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР