Сглобката е тип управление при което на друго място се

...
Сглобката е тип управление при което на друго място се
Коментари Харесай

Йотова с тежки думи за сглобката. Къде се вземат решенията

" Сглобката " е вид ръководство при което на друго място се вземат решенията и се предопределят общите дейности. Тази смяна е въпрос на смяна за персонална приложимост ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " вицепрезидентът Илияна Йотова.

" Трябва да се впрегнат всички старания на всички управляващи в България, с цел да влезе страната ни в Шенген. Призивът на фон дер Лайен, че е време България и Румъния да влязат в Шенген е с 13-годишна отминалост. България беше изпълнила всички механически критерии още през 2011 година, от този момент до момента постоянно се намираше ново изискване. Разширяването по двойки не е най-хубавият метод ", разяснява Илияна Йотова.
-->
Тя изрази вяра Република Северна Македония да извърши изискванията, с цел да стартира действителните договаряния за участие в Европейския съюз.

" Мониторинговият отчет доста от дълго време не финкционира както за България, по този начин и за Румъния, стана непотребен и зацикли, служеше за вътрешнополитически разправии, отпадането му беше предопределено. За отпадането на този моторинг работиха доста държавни управления ", добави Илияна Йотова.

Относно измененията в Конституцията тя съобщи, че е обидно, тъй като " някои от политиците гледат на тях като потребителска кошница ".

" Заявката за сериозната правосъдна промяна до този миг не е изпълнена ", сподели още Илияна Йотова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР