Сезонът за едно от зимните попълнения на Локомотив (София) Давид

...
Сезонът за едно от зимните попълнения на Локомотив (София) Давид
Коментари Харесай

Локо загуби защитник до края на сезона

Сезонът за едно от зимните попълнения на Локомотив (София) Давид Малембана завърши. Мозамбикският бранител получи травма по време на гостуването на Левски и напусна наложително терена още в 17-ата минута. Въпреки че в щаба на железничарите таяха очаквания, че ще могат да употребяват някогашния защитник на Локомотив Пловдив още за идното в понеделник от 20:00 часа домакинство на Царско село, спомагателни медицински проучвания потвърдиха първичната диагноза. Малембана е получил скъсване, което го вади от сметките до края на сезона. Аут за срещата с царете е и Върджил Пинсон, който също напусна с контузия при гостуването на " Герена ". До последно под въпрос ще е и различен флангови състезател - Александър Александров, възстановяващ се от разтежение.

Добрата вест за треньора Иван Колев е, че след санкции се завръща титулярната му двойка централна бранители - Крачунов и Кацикас, а звездите на отбора Октавио и Славчев към този момент са изцяло подготвени за игра след недоволствата, които имаха в последните седмици. Възстановен от контузия е и Матеус Дуарте.
 Иван Колев: Девет индивида са с температура, от всеки ъгъл на съблекалнята се кашля
Иван Колев: Девет индивида са с температура, от всеки ъгъл на съблекалнята се кашля

" От старанието и раздаването съм удовлетворен "

За Локомотив идното домакинство на Царско село е от изключителна значимост. Железничарите завоюваха единствено един от първите си 6 пролетни мача, а вероятно проваляне против последния в класирането съществено би заплашило елитния статут на отбора.

" Не съм получавал ултиматум за реализиране на точки. Ние задоволително сме притиснати от позицията си в класирането и сме наясно, че би трябвало да материализираме представянията си в точков актив. Гледахме двата мача на Царско село при новия треньор и сме ги разучили. Равенствата с ЦСКА и Лудогорец демонстрираха, че това въобще не е слаб тим и могат да изненадат всеки. Готови сме за дуела и ще търсим триумф ", съобщи пред " Тема Спорт " треньорът на Локомотив Иван Колев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР