Сезонът за американския футболист на английския Норич Джош Сарджънт приключи.

...
Сезонът за американския футболист на английския Норич Джош Сарджънт приключи.
Коментари Харесай

Норич загуби американски нападател до края на сезона

Сезонът за американския футболист на британския Норич Джош Сарджънт завърши. 22-годишвият състезател е с травма на глезена и ще пропусне оставащите четири мача за клуба си. Сарджънт се завърна в игра в края на април в дуела с Астън Вила, когато влезе като запаса в 67-ата минута, само че бе сменен с травма в 81-вата. Това бе първото му включване за Норич от 13-и март.

„ Няма да се наложи интервенция, само че би трябвало да почива известно време “, разяснява мениджъра на Норич Дийн Смит преди срещата с Уест Хам в 36-ия кръг на Висшата лига през днешния ден следобяд. „ Изглежда обстановката се утежни при първите му придвижвания, само че всички мислехме, че рискът си заслужава, в това число и Джош “, добави Смит.

Сарджънт бе притеглен от немския Вердер (Бремен) през предишния август. Той записа два гола в 26 мача от Висшата лига, а общо има четири попадения в 29 дуели. Норич заема последното, 20-о място, в класирането във Висшата лига с 21 точки след 34 мача и му следва изпадне от елитната дивизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР