Сезонът в Бундесигата става все по-интересен. Няколко часа след изненадващото

...
Сезонът в Бундесигата става все по-интересен. Няколко часа след изненадващото
Коментари Харесай

"Борусия" Дортмунд излъга лидера и се изравни с "Байерн"

Сезонът в Бундесигата става все по-интересен. Няколко часа след изненадващото тъждество на " Байерн " Мюнхен с " Аугсбург " (2:2), " Борусия " Дортмунд победи водача в класиране " Борусия " Мьонхенгладбах с 1:0 и се изравни по точки с баварците.

" Жребчетата " на Марко Розе остават на върха в класирането с 16 точки, до момента в който " жълто-черните " са четвърти с 15. " Волфсбург " е втори, също с 16 точки, а " Байерн " Мюнхен е трети, с по-добри индикатори от " пчеличките ".

Единственият гол в мача бе дело на капитана Марко Ройс в 58-ата минута, който се възползва от пас като по учебник от Торган Азар и промуши топката сред краката на Ян Зомен. За немския национал това бе пето попадение през този сезон.

Играчите на Люсиен Фавър вкараха още два гола, само че те бяха анулирани поради засади - първият на Торган Азар бе разгласен за неточен след много дискусионна интервенция на VAR.

Снимка: Reuters

Дербито на 8-ия кръг на " Сигнал Идуна Парк " бе много оспорвано и динамично, а гостите до последно притесняваха Марвин Хиц, който се появи на пожар през второто полувреме, откакто титулярът Роман Бюрки се контузи. Въпреки това Хиц се показа ослепително на няколко пъти след удари на Кристоф Крамер и Аласан Плея.

В този мач " жълто-черните " бяха без Джейдън Санчо, който бе осъден от треньора Фавър поради по-късно присъединение към отбора след края на паузата за националните тимове.

В сряда (23 октомври) " Борусия " Дортмунд гостува на " Интер " в мач от третия кръг на Шампионската лига. Срещата е от 22:00 ч. и ще бъде излъчена онлайн по Voyo.bg.

В четвъртък (24 октомври) " Борусия " Мьонхенгладбах гостува на " Рома " в среща от третия кръг на Лига Европа. Мачът на " Олимпико " стартира в 19:55 ч. и е директно по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР