Сезонът тази година тръгна по-трудно от предишните, по-слабо. Това каза

...
Сезонът тази година тръгна по-трудно от предишните, по-слабо. Това каза
Коментари Харесай

Кметът на Черноморец: Имаме отказ от резервации заради войната в Украйна

Сезонът тази година потегли по-трудно от предходните, по-слабо. Това сподели в изявление за Радио " Фокус "  кметът на Черноморец Росен Деспов. Той се надява, че това, което ще се случва в последните няколко дни ще бъде този растеж на туристите до края на август да се вдигне и да имат един доста мощен сезон.

Деспов заяви още, че новите хотели оферират на положителни цени доста по-добри условия.

Кметът напомни, че Черноморец се е наложил през годините като фамилен курорт, който предлага и доста занимания за младежите, тъй като наоколо е къмпинг “Градина " с всички плажни питейни заведения. Местните туристи в Черноморец могат да намерят успокоение, чудесна храна, отмора и положителни плажове.

Кметът Деспов показа още, че тази година интензивно се опълчва българското на гръцкото, или на което и да е друго съседско море. Освен това непрекъснато излизат публикации, свързани с войната в Украйна, които по някакъв метод свързват нашето Черноморие с последствия от тази война и това по някакъв метод води също до лек отлив на туристи. " Имаме отвод от резервации, поради изявления, свързани с чистотата на водата, което от всички институции наблюдаващи чистотата на морската вода се отхвърля ", уточни Деспов.

Кметът на Черноморец описа още, че за цялото Черноморие проблемите са едни и същи - трафика, паркирането, връзките, ток, вода. " Да можеш да регулираш едно обитаемо място, което през неактивния сезон е под 2000 души, а в дейния сезон става над 20 000 си има своите провокации и надлежно и своите компликации. Най-вероятно не постоянно съумяваме, несъмнено има неща, които пропущаме, несъмнено има неща, които могат да бъдат направени по по-добър

метод. Но това, което се стараем и локалната власт и хората е да предложим един артикул, който всяка година да бъде все по-добър ", сподели още Росен Деспов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР