Сезонът на Стрелеца е пълен с приключения от момента, в

...
Сезонът на Стрелеца е пълен с приключения от момента, в
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще усетят най-слабо енергията на Студената Луна

Сезонът на Стрелеца е цялостен с завършения от момента, в който стартира. Но с избрана Луна, която се задава през идващите дни, шерването на вашите персонални гледни точки и философии с другите евентуално е било посрещнато с известно отбиване и комплициране.

Припомнете си тук ► 

Поне в случай че сте една от зодиите, които са минимум наранени от цялостната Студена Луна през декември 2022 година, може да избегнете малко хаоса, като в същото време внимавате по какъв начин разменяте думи с другите.

Какво е Студена Луна?

Студена Луна се случва годишно всеки декември, отбелязвайки края на есенния сезон, малко преди зимното слънцестоене. Говори се, че Студените Луни – също постоянно наричани Снежна Луна или Зимна Луна – се появяват над хоризонта по-дълго от естествените пълнолуния, заради времето на годината, в което се случват.

Кога настава Студената Луна през 2022?

Тази година Студената Луна ще украси нощното небе в четвъртък, 8 декември. Тъй като е в съвпад с ретроградния Марс, тази Луна дава обещание да подчертае компликациите към шерването и приемането на точна информация, изключително когато това се случва в изменчивия въздушен знак Близнаци. Тъй като Близнаци е знак, ръководен от Меркурий, това пълнолуние ще накара всички да приказват, само че думите и информацията, които решите да споделите, са от решаващо значение. Освен това разсънва любознанието на всички и акцентира желанието да разкриете информация, която към момента не сте получили, въз основа на това къде попадат Близнаци във вашата рождена карта.



 студена луна зима сняг пълнолуние iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР