Сезонът на Федерико Киеза изглежда почти сигурно приключил, след като

...
Сезонът на Федерико Киеза изглежда почти сигурно приключил, след като
Коментари Харесай

Кошмар за Ювентус и Италия: Сезонът за ключов играч приключи

Сезонът на Федерико Киеза наподобява съвсем несъмнено завършил, откакто разгласи, че италианският нападател има повредени връзки на лявото коляно – контузия, която той получи по време на вълнуващия триумф над Рома с 4:3.
Киеза напусна наложително терена на „ Олимпико “ през първата част на неделния конфликт, в който „ бианконерите “ реализираха поврат от 1:3 до 4:3, и клубът показа в свое изказване, че 24-годишният футболист ще би трябвало да се оперира. От „ Старата госпожа “ не разкриха какъв брой дълго време той ще се възвръща, само че сходни контузии изискват месеци рехабилитация, и медиите на Ботуша оповестиха, че сезонът му за завършил.
Това значи, че той ще пропусне и значимия поход на Италия за класиране на Мондиала в Катар по-късно тази година посредством плейофите, който започва против Северна Македония в края на март. Отсъствието му ще е огромен удар за селекционера на „ Скуадра адзура “ Роберто Манчини, защото Киеза бе с главен принос за триумфа на страната на Евро 2020 предишното лято.
Киеза, който се завърна към терените неотдавна след седмици в лазарета заради мускулна контузия, има четири гола за Юве този сезон във всички шампионати. Преди време се появиха информации, че (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР