Сезон три на Игри на волята приключи, но продължават въпросите

...
Сезон три на Игри на волята приключи, но продължават въпросите
Коментари Харесай

Любими участници в Игри на волята изгледаха заедно финала, но имаше и липсващи!

Сезон три на " Игри на волята " завърши, само че не престават въпросите за връзките сред някои участници. Безспорно женските раздори бяха много предстоящи от някои, само че те не бяха доста. Видяхме несъгласия сред Красима и Елизабет, само че също сред Мани и Паулина. Именно този скандал сред двете, когато певицата в профил бургазлийката от играта, бе един от най-грозните в сезона. Двете се обиждаха, само че най-неприятни бяха изявленията на Мани, която се опита да захапе Паулина за физическите ѝ дадености.

Поли съобщи пред Vbox7, че за нея Мани е едно същинско зло, а в живота не би се срещнала с подобен човек, тъй като са тотално разнообразни. Същото се отнася обаче и до една друга мацка от трети сезон. Паулина и Семира несъмнено не се харесаха, а това блестящо си пролича през съвсем цялото време. Паулина ни показа, че с нея също не се чува и вижда, не поддържа никакъв контакт, а Семира я отследвала от обществените мрежи, както и Стратимир. " Не мога да кажа нищо неприятно за нея, само че тя го е правила за мен. Безинтересна ми е. ", сподели извънредно за Vbox7 надарената певица.

Семира пък ни показа, че за нея Поли била доста самостоятелен състезател. Тя си беше добра в самостоятелните борби, само че когато трябваше да играем отборно, всякога тя създаваше напрежение – тя викаше, даваше ум, а това не се хареса на доста хора, включително и на мен. Доста постоянно Стратимир ме нападаше, тъй като ѝ отвръщах от време на време и заядливо. Така се сътвориха проблемите – упрекваха ме, че одобрявам нещата прекомерно персонално, а това не беше по този начин ", съобщи Семира по адрес на Паулина.

Възможно е обаче на тази среща двете хубавици да са имали късмет да поговорят, с цел да подобрят връзките си, само че това остава в областта на догадките. Двете бяха на събирането с част от участниците, които гледаха финала  на " Игри на молята " дружно. Поне това виждаме от фотография, която показа Семира в Instagram. Голяма част от финалистите са се събрали, само че се вижда, че някои основни лица са липсвали.

Красима не е участвала на събирането, само че повода не е ясна. Припомняме, че точно тя и Елизабет имаха противен конфликт на характери и несъмнено не си паснаха. " За Красима единственото, което бих споделила, е, че пред и зад камерите не е един и същи човек. Приключвам тематиката до тук ", съобщи пред нас по-рано Елизабет по адрес на Красима. 

" Единственото нещо, поради което не съумях да печеля, е преимуществото, което Елизабет даде на Кремена. Мисля, че демонстрирах, че аз бях и по-добра в тази борба, както споделиха и водещите. Ако не беше преимуществото, нямаше да се случат по този начин нещата ", съобщи пък по-рано самата Красима за връзките сред двете.

На събирането не са били също Симеон, който приключи втори, Мартин, както и Мани. От сторита се видя, че Мани е била по купони и не се е задържала пред екрана. Милена и Соня също не са били на празненството, само че и Валентин, който обаче сигурно е гледал, само че от Лондон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР