Сезон 6 на "Пази се от живите мъртви" следва драматичните

...
Сезон 6 на "Пази се от живите мъртви" следва драматичните
Коментари Харесай

Ето ги героите от новия сезон на Пази се от живите мъртви - slava.bg

Сезон 6 на "Пази се от живите мъртви " следва трагичните събития от сезон 5. Ще разберем дали Морган е оживял, до момента в който членовете на групата ще бъдат откъснати един от различен. Този сезон ще бъде отдаден на фамилията и на напъните на героите да запазят своята общественост.

Фокусът на сезон 6 ще се реалокира върху основните герои посредством метод, при който структурата на описа ще носи чувството за обособени къси истории през първата половина на сезона. Тези истории ще бъдат показани от гледната точка на всеки обособен воин. Алиша, Ал, Дуайт, Джон Дори, Джун, Странд и останалите – в сезон 6 на "Пази се от живите мъртви " всички те ще получат своите минифилми.

Разбира се, ще има и по-обширна сплотяваща история, само че нейната конструкция ще бъде друга от предходните. И през цялата първа половина на сезона ще минава огромният въпрос - кой ще оцелее в тези сложни времена? Премиерата на сезон 6 e на 12-ти октомври в 23.00 ч., по AMC, а идващите епизоди на “Пази се от живите мъртви” ще се излъчват всеки понеделник в същия час. Морган Джоунс (Лени Джеймс) -В четвърти и пети сезон Морган сътвори към себе си ново семейство, живееше с философия за ненасилие и построи бъдеще, основаващо се на вяра и великодушие.

Но всичко това претърпя унищожителен провал, когато той се споразумя с Джини да избави групата, даже с цената на това тя да бъде раздрана и той да бъде оставен да почине. Морган Джоунс е част от шести сезон. Ние ще забележим неговата история, само че методът, по който тя ще бъде разказана, ще се обясни по-късно. Алиша Кларк (Алиша Дебнъм Кери) - Алиша скъса с насилието като метод да пази най-близките си и стартира да построява по-дълбоки връзки с тях. Тя не се въздейства от нищо, което Джини може да предложи.

Алиша няма да се спре пред нищо, с цел да открие и отбрани групата. Но връзките й с тези, на които има най-голямо доверие, ще бъдат подложени на тествания, каквито тя в никакъв случай не си е представяла. Ал (Маги Грейс) - Случайната среща на Ал с загадъчен боец оказа голямо влияние върху нея, давайки й опция да се открие по способи, непознати за нея преди този момент.

След неочакваното тръгване на Изабел и несполучливия опит на групата да оцелее със лични сили, Ал се бори в състояние, при което към нея непрестанно завършват всякакви неща. Новата й работа да изготвя документи на провалени селища за франчайзинга на Джини не й оказва помощ. Но една поредност от инцидентни срещи дава на Ал нова цел и посока. Виктор Странд (Колман Доминго)- Виктор подписа договорка с Джини да държи Алиша в сигурност. Но нещата не се развиха по този начин, както Странд очакваше. Той се убеждава от първа ръка какво може да предложи Джини - разкош и привилегии – две неща, с които не е разполагал отдавна.

Странд ще би трябвало да реши дали да реализира обещания проект за "нанасяне на вреда от вътрешната страна " или да се поддаде на изкушението да взе участие в играта на Джини. Лусиана Калвес (Даней Гарсия)- В последния сезон Лусиана откри нов смисъл и вяра в петролната рафинерия, само че скоро империята на Джини постави завършек на това. Обаче сполучливите й дейности не останаха незабелязани от Джини и тя назначи Лусиана за шеф на Танк Таун. Джон Дори (Гарет Дилахънт)-Дори постоянно е бил мъж на достойнството с правила и здрав духовен ориентир.

След раздялата с Джун и понижаването му в служба в организацията на Джини той изпада в изолираност и е лишен от цел. Но когато в селището му е осъществено ликвидиране, Дори се засилва още веднъж. Дуайт(Остин Амелио)-Пътуването, довело Остин в Тексас, се оказва определящо за него и му дава посока - търсенето на Шери, от дълго време изгубената брачна половинка. Когато Дори и Джун го намират, Дуайт е изпаднал в обезсърчение, мислейки че в никакъв случай няма да открие Шери и че не заслужава това.

В края на пети сезон той още не я беше разкрил, само че беше извършил другото нещо, дадено на Дарил при напускането му – “да успее”. Сега Джини е упълномощила на Дуайт и Ал потискащата задача да изготвят документи на провалените селища. По време на една от тези задачи настава конфликт сред предишното и сегашното на Дуайт. Дългоочакваното събиране с Шери ще има непредвидени последствия и може да се окаже друго от това, което всеки от тях си е представял. Сара Рабинович (Мо Колинс)-Сара изкупи предишните си дейности, като се посвети на задачата на групата да оказва помощ на другите.

В този сезон ще я забележим в друга светлина. Чарли(Алекса Нисенсън)-Отделена от хората, които е смятала за свое семейство, Чарли е изпратена в един от трудовите лагери на Джини, с цел да прочиства живи мъртви. В този сезон тя ще се посвети на сестринските си връзки с Алиша. Чарли ще направи доста, с цел да резервира връзката им, когато хората, на които се е доверявала, я застрашат. Грейс (Карън Дейвид)- Когато групата срещна Грейс, тя беше водена единствено от възприятието за виновност за ролята си при разпадането на атомната централа и се грижеше за последствията от това преди да почине.

Присъединяването към групата й даде нова цел. В последните моменти от пети сезон Грейс и Морган признаха комплицираните усеща, които изпитват един към различен и научиха, че Грейс е бременна. Симптомите, изпитвани от Грейс, са се дължали на бременността, само че това не значи, че тя не е изложена на заплахата от радиация. Живеейки зад стените на Джини, тя ще би трябвало да се оправи и със личното си бъдеще и затрудненията, които то може да донесе.

Уес (Колби Холман) -Когато в последния сезон нашата група срещна за първи път Уес, той беше изпълнен с отчаяние и цинизъм във връзка с тяхната цел. Опитвайки се да преживее гибелта на брат си, той откри скришен отдушник в изкуството. Този сезон ще разкрие повече за Уес и неговото минало. Дакота (Зоуи Колети)-Този сезон ще се срещнем с Дакота – по-малката сестра на Вирджиния.

Тя живее в Лоутън, родното населено място на Джини, под зоркия контролиращ взор на сестра си. Шери (Кристин Еванджелиста)- Видяхме Шери за финален път в седмия сезон на „ Живите мъртви “. Тя оказа помощ на Дарил да избяга от Убежището и Спасителите на Негън, преди самата тя да избяга, смазана от виновността за това, което двамата с Дуайт бяха направили по разпореждане на Неган. Шери остави след себе си записка за Дуайт, която го насочи в търсенето й.

Но дълго чаканото събирането с Дуайт ще има непредвидени последствия и може да се окаже друго от предстоящото от тях. Джун (Джена Елфман) - В пети сезон Джун се бореше да откри непрекъснат дом. Но тя не предполагаше, че в този дом ще бъде под ръководството на Вирджиния, разграничена от брачна половинка си Джон Дори. Уменията на Джун като ортопедична сестра внасят нов смисъл в живота й и я вършат скъпа в света на Джини. Даниел Салазар (Рубен Блейдс)

В последния сезон Даниел се изправи против предишното си и се съгласи още веднъж да стане част от семейство, единствено с цел да го унищожи. Сега Джини е намерила метод да употребява характерните му умения в своите селища. Уендел(Дарил Хил Мичъл)-Разделен от сестра си в края на пети сезон, Уендел ще се бори да бъде още веднъж дружно със Сара, до момента в който самият той се пробва да оцелее под ръководството на Вирджиния.

Вирджиния(Колби Минифи)- В последния сезон нашата група срещна Вирджиния – някогашен специалист по успеваемостта, чиято философия за построяването на ново бъдеще е противоположна на тяхната. Джини ръководи своята подчиненост от селища с безпощадна неотстъпчивост, като не разрешава никакви неточности или разхищаване и отстранява хората, за които не счита, че са потребни за задачата й. Този сезон ще разкрие претекстовете зад философията на Джини и метода й на живот.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР