СЕЗАМ ОНЛАЙН е новият генерален спонсор на Академик Пловдив, това

...
СЕЗАМ ОНЛАЙН е новият генерален спонсор на Академик Пловдив, това
Коментари Харесай

СЕЗАМ ОНЛАЙН е новият генерален спонсор на Академик Пловдив

СЕЗАМ ОНЛАЙН е новият общоприет спонсор на Академик Пловдив, това разгласи баскетболният клуб на Facebook страницата си.

След като влезе с амбициозни проекти в българския футбол посредством генералното спонсорство на шампионата за Sesame Купа на България, СЕЗАМ ОНЛАЙН ЕООД прави скок и в баскетбола. Бетинг компанията ще поддържа амбициозния отбор на Академик Пловдив, който насочва самоуверен взор към започващия шампионат.

„ За нашия бранд е отговорност и привилегия да станем част от фамилията на българския баскетбол и сме окуражени да допринесем за развиването на Академик Пловдив. Един клуб, който ни сграбчи с ентусиазма и невероятния си колектив. Екип, който се труди неуморно за това да сътвори освен боеспособен състав, а и организация, която развива българския спорт в мечтаната от всички ни посока. Изключително сме впечатлени от професионализма на всички в Академик и в развиването на обществената им политика, която ще е и измежду нашите цели “, показа изпълнителният шеф на СЕЗАМ ОНЛАЙН Деян Димитров.
От страна на Академик Пловдив мениджърът Александър Груев приветсва новия общоприет спонсор с упованието за доста взаимни триумфи в развиването на нещо ново и позитивно в българския баскетбол.

„ За нас е наслаждение да приветстваме СЕЗАМ ОНЛАЙН като наш сътрудник, който застава един до друг с нашата организация и дългогодишния ни общоприет спонсор БУЛТЕКС 99, с помощта на който в последните 13 години имаме нужната финансова непоклатимост и ни обезпечава успокоение за работа. Тук би трябвало да споменем и Община Пловдив, без чиято помощ не бихме могли да развиваме еднообразно добре професионалния тим и детско юношеската ни школа. Атестат за устойчивата ни работа е и подписването на първи професионални контракти на момчета от школата на клуба в мъжкия тим. Амбицирани сме да осъществяваме доста взаимни начинания и с общи старания да превърнем Академик във все по-успешен клуб. Уверени сме, че за всички нас, които обичаме, работим и живеем за тази игра, предстоят доста вълнуващи мигове и позитивни страсти “, съобщи Александър Груев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР