Севиля се завърна на победния път в Ла Лига, след

...
Севиля се завърна на победния път в Ла Лига, след
Коментари Харесай

Най-сетне усмивки и за Севиля

Севиля се завърна на победния път в Ла Лига, откакто завоюва с 2:1 гостуването си на Райо Валекано от 23-тия кръг. Така андалусийци стопираха серията си от три мача без триумф, а героят на вечерта бе Юсеф Ен-Несири, който осъществя и двата гола за успеха на гостите в 19-ата и 45-ата минута. За домакините пък се разписа Иси Паласон в 29-ата минута.

Гостите поведоха в 19-ата минута. Аридане Ернандес не се намеси добре в опит да отнеме топката и я насочи право към Юсеф Ен-Несири, който изскочи очи в очи с вратаря и означи за 0:1.

Райо съумя да се върне относително бързо в мача. В 29-ата минута след центриране отляво Иси Паласон засече топката и съумя да я вкара във вратата за 1:1.

В 45-ата минута обаче Севиля си върна преднината. Ен-Несири бе изведен в наказателното поле и с невъзмутим изстрел в близкия ъгъл препарира вратаря за 1:2.

През второто полувреме двата отбора не съумяха да си отбележат повече попадения и по този начин насладата бе за гостите, които си потеглиха с трите точки. Така те към този момент имат 20 в актива си и се изкачиха до 15-ото място в класирането. Райо пък е на 13-ата позиция с 24 точки.
 Осасуна - Селта 0:3 в мач от Ла Лига
Глътка пресен въздух за Селта и Рафа Бенитес

Галисийци с неочакван успех като посетител над Осасун
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР