Североамериканското подразделение на Volkswagen сподели информация за любопитен нов проект на компанията,

...
Североамериканското подразделение на
Volkswagen сподели информация за любопитен
нов проект на компанията,
Коментари Харесай

Минало и настояще в концепцията Volkswagen GTI BBS

Североамериканското поделение на Volkswagen показа информация за любопитен нов план на компанията, осъществен в сътрудничество живеещият във Филаделфия почитател на марката Джейми Ор.

Основната цел при създаването на концепцията Volkswagen GTI BBS е била реализирането на концепцията за комбинирането на емблематични дизайн решения от предишното в актуалното изпълнение на Golf GTI, като се акцентира върху това, което прави модификацията толкова известна през годините.

"Искахме да запазим същността на Mk8 и поради тази причина предприехме по-традиционни модификации ", коментира Ор. "Оставихме интериора, купето и задвижването тъкмо както са напуснали завода. Вземете на образец тези седалки, със своя впечатляващ червен дизайн- те са просто феноменални. Ако бяхме трансформирали това, би било срамно ".

Както подсказва самото име на съвместната разработка, главен акцент са употребяваните джанти, които в тази ситуация са с типичен дизайн BBS 19x9 Super RS, и с монтирани на тях гуми Delinte 235/35/19 D7.

Други промени, които са нанесени по колата са свързани с измененията по окачването и монтирането на нова изпускателна система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР