Североамериканското подразделение на BMW Group разпространи първите подробности за новото BMW ALPINA

...
Североамериканското подразделение на BMW
Group разпространи първите подробности за
новото BMW ALPINA
Коментари Харесай

Дебют за BMW ALPINA B8 Gran Coupe

Североамериканското поделение на BMW Group популяризира първите детайлности за новото BMW ALPINA B8 Gran Coupe, което ще пристигне на пазара в края на пролетта на тази година на цена от 139 900 щатски $.

От BMW Group разясняват, че BMW ALPINA B8 Gran Coupe ще предложи на бъдещите си собственици върхови параметри по повод на пътното държание, динамичността и комфорта, пакетирани в решителна и красива дизайн опаковка.

Двигателят на BMW ALPINA B8 Gran Coupe- 4.4-литров, V-образен, осемцилиндров, обещава максимална мощ от 612 конски сили, възможност за ускоряване от 0 до 96 км/ч за 3.3 секунди и изминаването на класическата дисциплинираност "четвърт миля " за единствено 11.5 секунди. Максималната скорост на придвижване на луксозната спортна кола е 320 км/ч.

BMW ALPINA B8 Gran Coupe, която е изпълнена с осемстепенна роботизирана предавателна кутия, се отличава с напълно нова и специално създадена от ALPINA спортна стоманена изпускателна система, модифицирано окачване, ALPINA CLASSIC 21-цолови джанти, тематично изпълнена ALPINA спирачна система, нови аеродинамични детайли и ново осъществяване на интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР