Севернокорейският лидер се срещна с руския министър на отбраната Сергей

...
Севернокорейският лидер се срещна с руския министър на отбраната Сергей
Коментари Харесай

Ким Чен-ун се срещна с руския министър на отбраната Сергей Шойгу

Севернокорейският водач се срещна с съветския министър на защитата Сергей Шойгу, който е на посещаване в КНДР, заяви формалната Корейска централна телеграфна организация, представена от Ройтерс.

Шойгу съобщи на Ким писмо от съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, се показва в известието. Ким от своя страна е благодарил на Путин за изпратената от него делегация отпред с Шойгу и е добавил, че срещата е укрепила „ стратегическите и обичайни връзки сред Северна Корея и Русия “.

Тези дни в КНДР дойдоха съветска делегация отпред с Шойгу и китайска отпред с члена на Политбюро на Китайската комунистическа партия Ли Хунчжун по случай 70-годишнината от края на Корейската война, празник, именуван в Северна Корея „ Деня на успеха “.

Посещението на двете делегации е първата от началото на пандемията сходна обществена аудиенция на толкоз високи задгранични посетители.

По време на банкет в Пхенян Шойгу е похвалил севернокорейската войска с думите, че е „ най-силната “ в света, заяви организация Йонхап, като се базира на южнокорейската национална телевизия.

Шойгу е споделил това на среща със севернокорейския си сътрудник Кан Сун-нам, се добавя в информацията, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР