Севернокорейският лидер Ким Чен-ун присъства на артистично представление на стадион

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун присъства на артистично представление на стадион
Коментари Харесай

Ким Чен-ун на представление в Пхенян по случай Нова година, хиляди го аплодират

Севернокорейският водач Ким Чен-ун участва на артистично зрелище на стадион в Пхенян по случай Нова година, съобщи Франс прес, като се базира на днешни информации на севернокорейски медии.

 

Ким Чен-ун бе съпроводен на събитието от щерка си Ким Джу-е и от брачната половинка си И Сол-джу.

 

За стадион " Първи май " в Пхенян се допуска, че има потенциал от 150 хиляди фенове, което го трансформира в най-големия стадион в света, отбелязва Агенция Франс Прес.

 

На фрагменти, публикувани от севернокорейската новинарска организация КЦТА, се вижда по какъв начин десетки хиляди фенове на стадиона приветстват Ким и фамилията му.

 

С артистичния театър бе маркирано началото на новата година, съобщи КЦТА.

 

Съобщава се, че на края на представлението на стадиона са отекнали радостни възгласи по адрес на Ким Чен-ун и че е имало фойерверки.

 

Севернокорейският водач Ким Чен-ун съобщи, че въоръжените сили на КНДР ще унищожат Съединени американски щати и Южна Корея, в случай че бъдат предизвикани, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на севернокорейски медии.

 

През последните месеци Северна Корея все по-често прибягва до войнствена изразителност, в отговор на разширението на взаимните военни учения на Съединени американски щати с Южна Корея. Според специалисти Ким ще продължи да използва такава изразителност и да тества оръжия, тъй като счита, че може да употребява напрежението като коз за издействане на отстъпки от Съединени американски щати, в случай че някогашният американски президент Доналд Тръмп завоюва президентските избори през ноември, отбелязва АП.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР