Севернокорейският лидер им Чен-ун се зарече да се държи ръка

...
Севернокорейският лидер им Чен-ун се зарече да се държи ръка
Коментари Харесай

Ким Чен-ун заяви, че ще върви ръка за ръка с Путин и ще развива стратегическото сътрудничество

Севернокорейският водач им Чен-ун се зарече да се държи „ ръка за ръка “ с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и да укрепва стратегическото съдействие в името на тяхната обща цел – създаване на мощна страна, съобщи през днешния ден държавната организация КЦТА, представена от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10728
Ким даде това заричане в приветствена депеша до Путин по случай Деня на Русия, отбрани решението му да нахлуе в Украйна и показва „ цялостна поддръжка и взаимност “.

Справедливостта постоянно ще побеждава, а съветският народ ще продължи да популяризира историята на успеха, се споделя в посланието на Ким, оповестено от КЦТА.

Ким прикани за „ по-тясно стратегическо съдействие “ с Москва, като „ се държи здраво ръка за ръка с съветския президент, в сходство с общото предпочитание на народите на двете страни за осъществяване на огромната цел за създаване на мощна страна “. 

КНДР се стреми към по-близки връзки с Кремъл и поддържа Москва, откакто тя атакува Украйна предходната година, критикувайки „ хегемонистичната политика “ и „ своеволието “ на Съединени американски щати и Запада, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР