Северна Корея разполага с ракети, които могат да достигнат Съединените

...
Северна Корея разполага с ракети, които могат да достигнат Съединените
Коментари Харесай

US генерал: Пхенян има ракети, които могат да ни достигнат!

Северна Корея разполага с ракети, които могат да доближат Съединените американски щати. Това съобщи американският военачалник Пол Селва пред Конгреса.

Един от най-високопоставените военни в американските въоръжени сили е сигурен, че ракетите могат да доближат нужния обхват, само че сложи под подозрение точността им.

„ Изпитанието на 4 юли сподели, че те имат способността да ударят Съединени американски щати “, съобщи американският военачалник от военновъздушните сили. По думите му обаче прецизността и точността е съмнителна.

Той предизвести членовете на Конгреса, че дейностите и напредъкът в насърчаване на нуклеарните и ракетни качества на Северна Корея би трябвало да бъдат следени зорко.

В началото на месеца Пхенян направи тестване с междуконтинентална ракета, което още веднъж увеличи градусите на Корейския полуостров. От Вашингтон оповестиха, че тестванията са ескалация на опасността към Съединени американски щати и техните съдружници.

Американският президент Доналд Тръмп се закани на Северна Корея с доста „ тежки “ последствия, в случай че продължава с провокативните си дейности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР