Северна Корея планира да проведе ключова среща на управляващата партия

...
Северна Корея планира да проведе ключова среща на управляващата партия
Коментари Харесай

КНДР провежда ключова партийна среща до края на годината

Северна Корея възнамерява да организира основна среща на ръководещата партия през идната седмица, с цел да преразгледа политиките за тази година и да разиска главните задания през 2023 година, заяви " Йонхап ". 

Привличайки мощно внимание от външния свят е опцията затвореният режим на Ким Чен-ун да разкрие тактики за междукорейските връзки и застоя в договарянията за нуклеарното разоръжаване със Съединените щати.
 Северна Корея основава шпионски спътник до април 2023 година
Северна Корея основава шпионски спътник до април 2023 година

КНДР разгласи, че е провела значим тест в последна фаза

Държавните медии на Пхенян оповестиха, че 6-то пленарно съвещание на 8-ия Централен комитет на Работническата партия ще се организира в края на декември, с цел да се вземе решение по отношение на работните проекти за 2023 година и значими въпроси за развиването на партията и революцията.

По време на идното събитие, Северна Корея може да разкрие главните си насоки на външната политика и да предложи индикация за проекти за различен нуклеарен опит, както и спомагателни изстрелвания на ракети с огромен обхват. Властите на защитата на Южна Корея обявиха, че държат под око подготовката на Северна Корея за огромен боен церемониал.

Ким може също по този начин да употребява сесията на партията, с цел да произнесе огромна тирада вместо обръщението си за Нова година, което нормално се показва на 1 януари.
 През 2023 година Северна Корея ще ускори хакерските офанзиви против Сеул
През 2023 година Северна Корея ще ускори хакерските офанзиви против Сеул

Пхенян ще се опита да краде напреднали технологии

Той се въздържа от новогодишното си послание от 2019 година, когато произнесе тирада на пленум на партията.

Планирано е Пхенян да отпразнува значими политически годишнини през идната година, в това число 75-та годишнина от основаването на своята Корейска национална войска на 8 февруари.

Северът нормално отбелязва всяка пета и десета годишнина от такива огромни събития с всеобщи манифестации или военни паради.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР