Северна Корея обяви, че американският президент Доналд Тръмп си проси

...
Северна Корея обяви, че американският президент Доналд Тръмп си проси
Коментари Харесай

Северна Корея: Тръмп си проси ядрена война!

Северна Корея разгласи, че американският президент Доналд Тръмп си проси нуклеарна война с визитата си в Азия. Държавният глава е във Виетнам, където се събра елитът на Азиатско-тихоокеанското икономическо съдействие, а преди този момент посети Южна Корея и Япония.

В изказване, публикувано от държавната новинарска организация, режимът в Пхенян насочи остри рецензии към Вашингтон. „ Визитата в Азия сподели същинската природа на Тръмп като унищожител на международния мир “, се споделя в позицията, съобщи „ Индипендънт “.

По-рано през седмицата американският президент предизвести Северна Корея да не подценява Съединените американски щати. Той употребява визитата си в Азия, с цел да потърси поддръжка за усилване на глобите против режима в Пхенян.

Доналд Тръмп съобщи, че въоръжените сили на страната са подготвени да употребяват „ целия набор от военни средства “, в случай че се наложи да защитят себе си или своите съдружници от Северна Корея. Той направи това изявление по време на аудиенция в Южна Корея.

Напрежението на Корейския полуостров се увеличи доста след нуклеарните и ракетни опити на Северна Корея. Пхенян насочи и закани към американците за цялостно нуклеарно заличаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР