Северин Красимиров: Виновен съм, ако присъдата е доживотен затвор -

...
Северин Красимиров: Виновен съм, ако присъдата е доживотен затвор -
Коментари Харесай

Северин Красимиров: Виновен съм, ако присъдата е доживотен затвор - ще го лежа

Северин Красимиров: Виновен съм, в случай че присъдата е пожизнен затвор - ще го лежа
"Да, отговорен съм и доста съжалявам". Това разгласи пред публицисти заподозрeният за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова – Северин Красимиров.

Малко преди 10:30 часа през днешния ден Северин Красимиров бе вкаран в 9-та зала на Окръжния съд в Русе, където стартира гледането на мярката му за неотклонение. Прокуратурата му повдигна две обвинявания - за обезчестяване, представляващо изключително тежък случай, и за ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод.

Красимиров разгласи още, че съвсем нищо не помни от срещата си с Виктория. Бил пийнал и дрогиран, прибирал се пешком от ваучър към у дома. Бутнал тичащата жена или тя го бутнала, разменили си реплики и след това я блъснал. На въпроса какво наказване заслужава той отговори: „ Каквото ми дадат". "Ако е пожизнен затвор, ще го лежа ”, сподели Красимиров, представен от бТВ.

21-годишният мъж удостовери казаното от майка му, че е пил хапчета за душевен проблеми, не знае тъкмо какви.

Към момента Красимиров е арестуван за 72 часа, само че защото прокуратурата смята, че може обвиненият да се укрие, настояването е за използване на най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража". Ако то бъде утвърдено е евентуално Северин да изкара времето до началото на правосъдния развой против него в пандиза в Белене. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР