СЕУЛ, 29 октомври 2021 г. - От тази седмица LG

...
СЕУЛ, 29 октомври 2021 г. - От тази седмица LG
Коментари Харесай

Смарт телевизорите на LG ще се прехвърлят автоматично към FILMMAKER MODE™ при PRIME VIDEO

СЕУЛ, 29 октомври 2021 година - От тази седмица LG стартира актуализация на функционалностите, която ще разреши на всички клиенти на LG 2020 и 2021 4K и 8K UHD Smart TV по целия свят автоматизирано да могат да гледат филми и сериали на Prime Video във Filmmaker ModeTM. Така те ще изживеят наличието по метода, по който основателите му са го замислили.

Filmmaker Mode е основан от UHD Alliance, състоящ се от водещите международни производители на потребителска електроника, кино и телевизионни студия, разпространители на наличие и софтуерни компании, които се стремят да обезпечат най-хубавото преживяване при UHD гледане. Разкрит за първи път през 2019 година и показан на тв приемниците на LG през 2020 година, Filmmaker Mode е планиран да резервира образното желание на основателя на наличието, приближавайки преживяването при домашно гледане допустимо най-близо до това на действителното кино.

LG и Amazon се приближават до задачата, правейки крачка напред с Prime Video наличие, вградено със сигнал, който автоматизирано задейства режим Filmmaker на 4K и 8K UHD LG тв приемници, работещи с webOS 5.0 и webOS 6.0. Способността на съвместимите тв приемници да откриват и поправят настройките към режима на филмопроизводителя без да е належащо фенът да ги трансформира ръчно, е преди всичко в промишлеността. Функцията проправя пътя на бъдещите тв приемници да поддържат по-добри стрийминг услуги без да ангажират потебителите с спомагателни стъпки.

Докато функционалностите за обработка на картината като изглаждане на придвижването и изостряне на изображението са идеални за множеството форми на наличие, в това число за спортни и телевизионни излъчвания, от време на време те могат да накарат игралните филми да наподобяват прекомерно обработени. Режимът за основаване на филми автоматизирано изключва всички настройки за обработка на картината, които могат да показват филмите по изкуствен метод - друг от този, по който техните режисьори биха желали, като в същото време резервират истинското съответствие на екрана, цветовете и честотата на фрагментите за по-автентично преживяване. В композиция с усъвършенстван контрастност и живи цветове на усъвършенстваните тв приемници на LG, феновете ще могат да изпитат несравнима дълбочина и натурализъм с голямата селекция от филми и сериали на Prime Video, в това число Amazon Originals като The Marvelous Mrs. Maisel, The Boys, The Tomorrow War и дълго чаканата идна поредност The Wheel of Time с премиера на 19 ноември. Достъпът с едно тракване до приложението Prime Video се обезпечава посредством магическото отдалечено на LG.

В допълнение към невероятното качество на картината UHD тв приемниците на LG, в това число зашеметяващата гама OLED тв приемници, могат да се похвалят с набор от функционалности, които в допълнение усъвършенстват филмовото преживяване. Dolby VisionTM IQ интелигентно настройва картината въз основа на жанра на наличието и изискванията на светлината, което води до оптимално качество на изображението за всеки филм и всяка среда. Dolby Atmos® дава опция за подробен тримерен съраунд, който оказва помощ на феновете да се потопят във всеки тип наличие и обезпечават великолепен тон.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР