Сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун - Ким Йо-чен, която

...
Сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун - Ким Йо-чен, която
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун разкритикува остро южнокорейски министър

Сестрата на севернокорейския водач Ким Чен-ун - Ким Йо-чен, която е един от най-влиятелните съветници на брат си, дефинира като безотговорни думите на южнокорейски министър по отношение на способността на Сеул да извърши удари против съседа си.

Южнокорейският министър на защитата Со Ук съобщи в петък, ч е неговата страна разполага с ракети, способни да нанесат прецизен и бърз удар по която  и да е цел в Северна Корея . Тези думи бяха изречени в миг, в който Пхенян умножи в последните месеци тестванията на балистични ракети и заплашва да извърши нуклеарни опити.

" Неговата безотговорна реторика по отношение на превантивни удари усложни още повече междукорейските връзки и военното напрежение на Корейския полуостров ", съобщи Ким Йо-чен, представена от севернокорейската публична организация КЦТА, цизирайки думите на южнокорейския министър.

" Южна Корея може да се изправи пред сериозна опасност, провокирана от безотговорните думи на своя министър на защитата и би трябвало да поправя своето отношение, в случай че желае да избегне злополуката ", предизвести тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР