Сестрата на премиера Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова, коментира

...
Сестрата на премиера Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова, коментира
Коментари Харесай

Сестрата на Бойко Борисов: Всичко е нагласено, но се притеснявам!

 Сестрата на премиера Бойко Борисов – доктор Красимира Иванова, разяснява офанзивата против него. В интернет изтече фотография на Борисов, на която се вижда по какъв начин спи в спалнята му в държавната резиденция в " Бояна “, където сякаш би трябвало да е защитаван от НСО като държавно лице. Оказа се обаче, че защитата му е пробита и министър председателят самичък призна на брифинг, че се усеща заплашен. Той показа също, че сестра му е звъняла и го е питала дали е жив. 

Ето какво разяснява пред " Пик " доктор Иванова, която като един от най-опитните български неонатолози е на първа линия и в битката с ковид, в която България с помощта на държавното управление се оправи по-добре даже от водещи европейски страни.

- Д-р Иванова, вашият брат Бойко Борисов заяви във връзка офанзивата против него, че сте му звънили да го питате дали е жив. Той призна, че е обезпокоен за живота си, защото е вкарал доста хора в пандиза и е засегнал бизнес ползи за милиарди, а се оказва, че не го пазят даже до момента в който спи. Какво му казахте? 

- На работа съм и не съм го слушала (бел. ред. изявлението е правено на 17 юни). Притеснявам се, по какъв начин да не се тормозя. Подобна идиотщина и дивотия не мога да си показва, че може да съществува. Чух, само че не съм имала опция да видя нищо, тъй като съм на работа. 

- Излезе негова фотография, която някой е направил, до момента в който той спи...

- Е, отлично! Чудно! Какви са хората към него?! Май е по-добре ние да си го пазим. Ще има по-голям резултат. Преди две-три вечери коментирахме у дома, че постоянно е имало такива офанзиви към изборите, само че този път май стартира по-отрано. Има цяла година до изборите и се чудя какво ще стане, до момента в който се стигне до такава степен. Още какво може да измислят?! 

Особено с този запис е доста шокиращо. Тъй като си говорехме, че даже при нашите диалози, сред хора и импровизирано, човек употребява всевъзможни думи. Но те могат по този начин да бъдат навързани, че да се получи какво ли не. Дори не знам по какъв начин да разясня!

Мога да кажа, че след всичко, което преживяхме с ковид и което ще продължим да претърпяваме, това в този момент е неприемливо. 

- Вие бяхте на първа линия в битката, тъй като сте доктор, какво видяхте?

- Един ден не съм отсъствала от работа. Не съм излизала в отпуск от година и съм била на работа всеки ден с изключение вероятно на някоя събота и неделя. Това се вижда и на графиците. Ако някой си мисли, че сме се избавили от нещо при 120 инфектирани дневно, не е по този начин. В болничното заведение треперим за всяка жена и всяко дете. Вече нямаме мирис от носенето и на тези маски по 12 часа. Като излезеш и ти се събират и спомагателни терзания, нямам думи да го опиша...

- Премиерът също призна, че е афектиран и наскърбен за това, че вложи толкоз старания, с цел да се спасят човешки животи, а му се отвръща по този начин...

- Всеки човек може да запита самичък себе си по какъв начин би се почувствал, в случай че някой го снима, до момента в който спи. Очаквала съм какви ли не простотии, само че това минава границите. За четвърти път използвам тази дума и даже се удивлявам на себе си, само че не знам по какъв начин по различен метод да опиша това. Сигурно има и по-точни квалификации, само че аз съм толкоз шокирана и по тази причина даже не намирам думи. 

Стресът е голям. Ако си визиите, че един човек спи и всеки може да шета напред-назад в стаята му... Това може да се интерпретира по всевъзможен метод. Човек, до момента в който спи, към него могат да наредят 100 неща и да си вършат фотоси. 

А той е и доста изтощен човек, спи малко, мъчно хваща сън, само че евентуално поради умората спи надълбоко и могат да си вършат и да си редят каквото желаят – и револвери, и какво ли не. А и това не изисква доста време. 

- Приемате ли го като опасност, щом се оказва, че НСО не го пази? 

- По филмите съм гледала, че преди време тъкмо по този начин е предупреждавала мафията – с всякакви нишани. Само една гардения не му бяха поставили, една китка – щеше да е тъкмо Сицилия! 

Всичко е нагласено едно до друго и си проличава, че фотосите са правени по друго време. Това ми описват и сътрудници, които ми се обадиха – че си проличава, че е нагласено, тъй като аз не съм ги виждала. 

И с този запис беше същото – той е деен състезател, даже на празници не се сещам да е пил алкохол. Спортистите нямат афинитет към това. И гласът му се чува, че няма общо. Не мога да си показва какво ще е идващото, само че патологичните мозъци измислят какво ли не... Писаха и за любовници, за деца, за дами. Даже се майтапя, че нямаше да е неприятно да е правилно. 

- Да, въпреки всичко е свободен мъж, има право на всевъзможни връзки...

- Да имах още една племенничка, щеше да е хубаво, само че щях да знам. Сега към този момент не знам какво ще измислят – с изключение на за някакви деца да си съчиняват около него...

- Той самичък сподели, че остава единствено да инсталират и едно момченце на фотографията...

- Да, ето, и той се чуди какви гадории ще съчинят... Това е потрес за душeвността на един човек, изключително когато работиш под такова напрежение. Има семейство и такива офанзиви са неприемливи!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР