Сестрата на половинката на най-добре платеният футболист в света Кристиано

...
Сестрата на половинката на най-добре платеният футболист в света Кристиано
Коментари Харесай

Шок! Какво става с балдъзата на Роналдо, докато той тъне в лукс

Сестрата на половинката на най-добре платеният футболист в света Кристиано Роналдо - Патрисия Родригес взриви почитателите на португалската звезда с роман за фамилията си.

Пред телевизионното предаване Espejo Público тя разгласи, че живее при мизерни условия с трите си деца и помоли феновете за помощ.
-->
Двете с Джорджина не си приказват от години, а половинката на Роналдо рядко приказва за фамилията си и споменaва с положително само майка си.

" Болна съм и не желая децата ми да гладуват. Боря се, само че ми е мъчно да пребивавам като естествен човек. Нямам даже чинии, които да измия. Живеем в една стая. Сама съм, без непозната помощ. Мъката ми е голяма. Трябва да се апелирам да не вали дъжд, тъй като покривът ми тече и водата пада върху мен. Останах без майка на 11 години. Преди татко ми устояваше цялото ни семейство, само че той към този момент не е измежду нас. Беше в пандиза за разпространяване на опиати. Много ме боли, че не знача нищо се сестра ми.Нямам даже телефон, с цел да й се обадя. Когато се разбра, че е по отношение на Роналдо другата ми сестра Ивана просто ме помоли да заставам настрани ", описа Патрисия, представена от " Блиц Спорт ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР