Сестрата на една от най-популярните носителки на титлата „Мис България”

...
Сестрата на една от най-популярните носителки на титлата „Мис България”
Коментари Харесай

Божидара Бакалова влиза в новия сезон на „Фермата”.

Сестрата на една от най-популярните носителки на купата „ Мис България” - Ивайла Бакалова, влиза в новия сезон на „ Фермата”. Русокосата Божидара Бакалова споделя, че за нея духовното постоянно е преди всичко.

Последователка е на Петър Дънов и строго следва неговите препоръки. Занимава се с дизайн на облекла и аксесоари и в редките моменти, в които се връща в България прекарва в ателието на близкия си другар и сътрудник Никифор.

Дни преди Божидара да влезе във „ Фермата” двамата направиха част от дрешника на дизайнерката, с който тя ще прекара идващите 3 месеца.

„ За мен е доста значимо с какво съм облечена, не тъй като съгласно китайския хороскоп съм Петел, само че и тъй като доста ми въздействат облеклата. Като цяло съм доста сензитивна, да вземем за пример там ще има доста борби - в случай че съм облечена като мацка, не става, ще ми би трябвало мъжка сила и за това с него сме създали един колан с едни кубинки, да ми е по-бойно”, коментира тя.

Божидара не влиза в риалитито, с цел да покаже какво прави, а с цел да си кали духа и да види по какъв начин ще бъде предизвикана на енергийно равнище.

За нея влизането във „ Фермата” е същинско предизвикателство. Тя отхвърля да се приготвя физически за това, което й следва.

--> Божидара признава, че до момента не е правила селскостопанска работа и за нея това ще е провокация.

И макар че се хвърля като петел в борбата за огромната премия, тя има своите страхове.

„ Да не звучи доста завладяно, само че най-вече ме плаши неналичието на хигиена. Ако нямаме вода да се къпем или не ни позволяват, това ще ме съсипе. Защото преди да държим на хигиената на душата, първо е хигиената на тялото и в случай че стартират да се отделят тези миризми на тялото, това ще е учебно заведение, по-късно няма какво да ме събори. Това е най-голямата ми драма по принцип”, разкрива Божидара.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР