Сещате ли се за нещо по-вълнуващо от кратко бягство от

...
Сещате ли се за нещо по-вълнуващо от кратко бягство от
Коментари Харесай

„Лешникотрошачката и Четирите кралства“ - приказният филм, който ще стопли сърцата ни

Сещате ли се за нещо по-вълнуващо от малко бягство от действителността, което да ви води в един магичен свят, изпълнен с приказни места и герои? Точно подобен миг ни предлага Дисни в навечерието на Коледа с игралната акомодация на „ Лешникотрошачката и четирите кралства “.

Очаква ни едно величествено премеждие, което е обхванато от тайнственост и неразкрити секрети. A царственият дух и вълшебната атмосфера в действителност ще завладеят съзнанието и страстите на всички, решили да се потопят в магията.

„ Лешникотрошачката и четирите кралства “ ни показва Клара (Макензи Фой) – жизнерадостно и благо момиче с изключително увлечение към машините и най-много вътрешните им механизми.

 лешникотрошачката Форум Филм България

Единственото, което завладява мислите ѝ в последно време, е ключът, който ще отвори кутията, завещана от неотдавна умрялата ѝ майка. В нея се намира скъп подарък, предопределен за Клара.

С помощта на нейния любящ кръстник Дроселмайер (Морган Фрийман) и златната нишка, която той ѝ подарява, Клара ще откри верния път към разплитането на всички загадки, само че с цената на превъзмогването на доста трудности.

Клара попада в свят, в който с изключение на положителното, показано в трите кралства - Страната на снежинките, Страната на цветята и Страната на сладкишите, неизбежно участва и злото - Четвърто кралство, дом на тираничната Майка Джинджър (Хелън Мирън) . Именно тя ще се изправи на пътя на Клара в опит да осуети проектите ѝ.

 лешникотрошачката Форум Филм България

Филмът е режисиран от Ласе Халстрьом („ Шоколад “, „ На един черпак разстояние “) и е въодушевен от класическата приказка на Ернст Теодор Амадеус Хофман от 1816 година Сценарият е дело на Ашли Пауъл и Саймън Боуфой. В ролята на Захарната самодива ще забележим Кийра Найтли.

А с изключение на Морган Фрийман, Макензи Фой и Хелън Мирън във кино лентата вземат участие още Матю Макфейдън, Ричард Е. Грант, Джак Уайтхол, Мира Сайал и други

 лешникотрошачката Форум Филм България

„ Лешникотрошачката и Четирите кралства “ ще ни пренесат в света на магията от 9 ноември в кината на 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР