Сешоарът е един от най-често използваните и любими уреди за

...
Сешоарът е един от най-често използваните и любими уреди за
Коментари Харесай

8 приложения на сешоара, за които не сте предполагали

Сешоарът е един от най-често употребяваните и обичани уреди за разкрасяване. С него можем бързо да изсушим косата след къпане и да моделираме мечтаната небрежна прическа. Но хрумвало ли ви е, че този електроуред може да послужи за куп други неща, свързани с бита и с пакости на децата, които толкоз обичат да рисуват на несъответствуващи места? Ето някои ексцентрични негови приложения:
Срещу досадни стикери
Лесно може да махнете нежеланите лепенки - просто ги нагрейте авансово със сешоар. Лепилото ще се размекне и няма да се постанова да чупите нокти, а рискът да надраскате почистваната повърхнина внезапно понижава.
Срещу пастелни рисунки
Децата обичат да рисуват, само че от време на време го вършат с пастели и употребяват за " платно "... стените. Не е неволя, поправимо е. За задачата вземете сешоара и затоплете стенните картини. После бързо почистете с гъба, напоена с препарат за миене на чинии.
Срещу накапано от свещ
Восъкът от мебелите се почиства по сходен метод - със загряване посредством сешоара и след това забърсване с забрадка.
Вместо ютия
Имате намачкана дреха, само че нямате ютия на разположение? Отново сешоарът идва на помощ. Напръскайте леко с вода материята и насочете топлия въздух, като държите уреда на разстояние от няколко сантиметра. Този трик работи изключително дейно при памучни тъкани

За разтапяне на шоколад
Трябва ви течен шоколад? Има по-лесен метод от водната баня. Включете сешоара и нагрявайте до приемане на стремежи резултат. 
Огледалце, огледалце
След къпане огледалото в банята нормално се изпотява и не може да се видите в него. С помощта на сешоара замъгляването скоростно ще изчезне.
Ах, този лак
Често лакът за нокти не засъхва с мечтаната скорост, а вие доста бързате. Решение има - използвайте уреда за сушене на коса.
За камерата на хладилника
За бързо топене на камерата на хладилника е задоволително просто да я изпразните, след което десетина минути да духате вътре топъл въздух със сешоара. Парчетата лед по стените бързо падат и цялата интервенция завършва бързо, като замразените артикули още веднъж може да се върнат в камерата.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР