Серия сигнали за тормоз и домашно насилие над млада жена

...
Серия сигнали за тормоз и домашно насилие над млада жена
Коментари Харесай

Нова смърт след брутално насилие. Близка на жертвата: Искаше да избие цялото ми семейство

Серия сигнали за тормоз и домашно принуждение над млада жена и детето ѝ. Стигна се и до гибелта на възрастния ѝ татко. Каква е повода – инфаркт или ликвидиране?
Случаят е от село Режанци. На 4 ноември хората там се разсънват с информацията за тежко закононарушение. 69-годишен мъж е открит мъртъв в двора на къщата си. Съдебно-медицинската експертиза демонстрира, че повода на гибелта е инфаркт, само че съгласно околните на жертвата повода е друга.
Каква е хронологията?
След 15 години брак и след бракоразвод преди пет години жена твърди, че тормозът продължава. Затова упорства за анонимност.
„ Години наред ме заплашва мен и околните ми, че ще ни убие. Непрекъснато насочва закани във връзка с татко ми още по време на брака ми с него – че ще го убие, тъй като той е моята мощ и опора и на него разгадавам да ме пази и отбранява от него “, споделя дамата пред bTV.
Казва, че по отношение на нея е имало домашно принуждение. Била е бита, а нейният наследник я е спасявал. Дори насочил пушка против нея.
Жената се страхувала да подаде сигнал в полицията, тъй като някогашният ѝ мъж заплашвал, че ще убие нея и околните ѝ.
През 2017 година се развеждат, само че терорът от някогашния ѝ брачен партньор върху нейното семейство продължава.
„ Нападна ме и в дома ми, в който пребивавам сега в Перник. Изпочупи прозорците у дома с камъни “, споделя още дамата.
Подава сигнал в полицията. Бившият ѝ брачен партньор е арестуван, а след 24 часа – пуснат на независимост.
„ След като го освободиха, стартира да насочва закани, че ще избие цялото ми семейство – мен, майка ми, татко ми и сестра ми – и ще залепи некролозите ни “, споделя още дамата.
Следва нова тъжба, а при обиск в дома на някогашния ѝ брачен партньор полицията открива нелегално оръжие. Осъден е и влиза за две години в пандиза. След като излиза на независимост, още веднъж ѝ звъни и ѝ споделя, че ще продължи да ѝ отмъщава, тъй като му лишила двете деца – дамата била направила аборт преди време.
Сутринта на 4 ноември, до момента в който се подготвя за работа, телефонът ѝ звъннал. Така схванала, че татко ѝ е потърпевш. Бил е атакуван, борил се е, бил се е с нападателите.
По време на следствието полицията споделя, че татко ѝ е умрял от солиден инфаркт. Има арестувани по случая – измежду тях е точно някогашният ѝ брачен партньор, както и неговият брат.
„ Полицията желае да изкара, че това е обир и в резултат на него татко ми е получил инфаркт, което не е по този начин “, споделя дамата.
От полицията в Перник обявиха, че са дали всички събрани доказателства на Окръжната прокуратура в града, която управлява следствието.
По случая ще се прави нова здравна експертиза, която да обясни аргументите за гибелта, а съдът остави в ареста двамата обвинени, които са осъждани и преди.
Хора, които са работили с умрелия, са безапелационни, че той е бил доста здрав мъж и в никакъв случай не се е оплаквал от здравословни проблеми.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР