Сериозно развитие предстои по позабравения проект с Океанариума в Бургас,

...
Сериозно развитие предстои по позабравения проект с Океанариума в Бургас,
Коментари Харесай

Строителството на Океанариума в Бургас започва догодина?

Сериозно развиване следва по позабравения план с Океанариума в Бургас, оповестява Флагман.бг.

Представители на " Уотър Атракшънс Къмпани Плюс " АД, които напълно скоро се снабдиха с нов сътрудник по осъществяването - турска компания с богат опит, са изпратили писмо до Бургаския общински съвет, с което да затвърдят желанията си за обновяване на плана.

Внесеният документ уведомява администрацията за някои от осъществените до края на календарната 2018 година действия по осъществяването на договорните отговорности по построяването на плана.

А точно: Издаването на банкова гаранция за екологичен риск в размер на 500 хил.лв.; изплатената сума в размер на 60 хиляди лева по сметка на Община Бургас, която съставлява заплащане на дължимата за 2019 година концесионна такса.

Проектът наподобява ще бъде обновен. Оптимистичните прогнози са до няколко години Бургас да се снабди с дълго чакания Океанариум. В рамките на вероятното е и строителството да стартира още през януари следващата година.

Фирмата презентира пред Община Бургас актуализирания план за Океанариум до няколко седмици.

С този период съответствува и визитата на представител на турската компания, която е новият сътрудник на " Уотър Атракшънс Къмпани Плюс " АД. Той ще се срещне с администрацията на 22 ноември.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР