Сериозно подиграват Александър Кадиев в нета! Водещият на „България търси талант“

...
Сериозно подиграват Александър Кадиев в нета!
Водещият на „България търси талант“
Коментари Харесай

Разбиха Александър Кадиев: Саше, за гей парада ли си тръгнал?

Сериозно подиграват Александър Кадиев в нета!
Водещият на „България търси талант“ и „Преди обед“ по Би Ти Ви стартира съществено да нервира феновете. Сашо Кадиев не стопира да показва ексцентричния си усет, а това му носи голям брой насмешки.



По време на последното живо лъчение на утринното предаване по bTV хората имаха опция да видят Мамин Сашко в стихията си на безумното обличане. Той се появи с розов пуловер, а пандалоните му бяха бледорозови.

По този метод Александър Кадиев даде мотив на критиците си още веднъж да стартират да го нападат. За следващ път бе отворена тематиката за неговата полова еднаквост.

Според мнозина няма по какъв начин естествен мъж да се разхожда целия розов. Затова към момента има хора, които считат артиста за „мека китка“.

„Саше, за гей парада ли си тръгнал? Пълен смешник си, Саше!“, написа М. К. в мрежата.

Припомняме, че при започване на кариерата си Александър Кадиев бе смятам за педераст, само че откакто се залюби с Таня и тя му роди щерка, тези слуховве секнаха.

През годините Сашо Кадиев е отнасял доста насмешки за метода си на обличане. Най-много го осмиват за тирантите, които носи постоянно и с които наподобява като 5-годишно момченце.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР