Сериозно наддаване върви в Турция за Антоан Бароан, пише Мач

...
Сериозно наддаване върви в Турция за Антоан Бароан, пише Мач
Коментари Харесай

Още два отбора от Турция искат Бароан

Сериозно наддаване върви в Турция за Антоан Бароан, написа " Мач Телеграф ". Както е известно, медиите в югоизточната ни съседка оповестиха, че интерес към него има от страна на Трабзонспор. Черноморците могат да картотекират единствено състезател под 24 години, който да укрепи офанзивата на отбора. Французинът отговарял на тези условия. 

Трабзонспор, който 7 пъти е ставал първенец на Турция, обаче не е единственият претендент за подписа на Бароан, който сега се намира в недружелюбност. Адана Демирспор и Истанбул Башакшехир също му били хвърлили око и считат да вземат участие в наддаването за подписа му. Така Ботев ще може да му вземе много положителни пари. 
 Шампионът на Турция се прицели в голмайстора на Ботев (Пловдив) Шампионът на Турция се прицели в голмайстора на Ботев (Пловдив)
Бароан ядоса управлението, откакто отхвърли да бъде продаден на Ал Ахли от Египет. И точно това е повода да бъде пратен да тренира с втория тим на “канарчетата ”. Египтяните обаче още не са изгубили религия, че могат да го вземат в редиците си. Бароан е измежду осемте нападатели, с които управлението води диалози. Твърди се, че от Ботев са поискали за него 2 млн. евро.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР