Сериозни промени се случват в Манчестър Юнайтед, като първата от

...
Сериозни промени се случват в Манчестър Юнайтед, като първата от
Коментари Харесай

Бият шута на Солскяер при нова издънка, има фаворит за негов наследник

Сериозни промени се случват в Манчестър Юнайтед, като първата от тях е в развой. Според медиите на Острова дните на мениджъра Оле Гунар Солскяер отпред на „ алените дяволи “ са преброени.

20-кратните първенци на Англия позволиха малкоочаквана загуба при гостуването си швейцарския Йънг Бойс с 1:2 в Шампионската лига макар съществуването на суперзвездата Кристиано Роналдо, който означи попадението за Юнайтед.

Ръководството на клуба обаче няма да търпи сходни резултати и при последваща такава издънка Солскяер може да се сбогува с постаси. А любимец номер 1 за негов правоприемник поста му е Зинедин Зидан, който е без работа, откакто напусна Реал Мадрид в края на предишния сезон.

Италианският публицист Джанлука ди Марцио пък към този момент съобщи неотдавна, че извелият до купата в Серия А през предишния сезон тим на Интер - Антонио Конте е подготвен да поеме отбора от „ Олд Трафорд “.

Daily Express: "Il Manchester United di Ronaldo su Zidane e Conte "
— informazione sport (@infoitsport)
В същото време има и друга смяна и тя е обвързвана със звездното попълнение в лятната селекция на Юнайтед - Кристиано Роналдо. Той е трябвало да се реалокира от първичното имение, в което се настани със фамилията си при идването си в Англия заради любопитна причина, написа английският таблоид „ Sun “.

36-годишният португалец се настани в къща за 6 милиона паунда в Манчестър. Според изданието обаче седмица по-късно я е напуснал – поради овце. Роналдо и фамилията му били обезпокоени от шума от стадо овце всяка заран, което ги будело.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР